Welkom bij het ondersteuningscentrum!

We zijn hier om u op alle mogelijke manieren te helpen om uw software-ervaring de beste te maken.

Lees Help-handleiding

Ga naar HelpDesk

handelsmerken

TopView® en TopView Movie Maker® zijn geregistreerde handelsmerken van TopViewsoft.com.


Privacybeleid

TopViewsoft.com respecteert uw individuele privacy en zal op geen enkel moment informatie die u verstrekt met derden delen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons beleid. Voor de details van onze privacy policy, kijk dan op de  privacy policy  hier.


Juridische voorwaarden

De informatie op deze site is alleen voor persoonlijk gebruik. Niets van deze site mag worden gereproduceerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. Inhoud van derden die is gelinkt vanaf onze site valt onder de verantwoordelijkheid van de gelinkte site. Alle logo's en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. TopViewsoft.com kan op elk moment zonder kennisgeving verbeteringen en / of wijzigingen aanbrengen in het materiaal op deze site of beschreven op deze site. Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Raadpleeg de  algemene voorwaarden voor meer informatie  .


Garantie

TopViewsoft.com wil dat elke klant tevreden is met zijn ervaring met onze producten en ons bedrijf. Hoewel TopViewsoft.com erg trots is op onze producten en ernaar streeft ervoor te zorgen dat onze producten probleemloos zijn, zijn er af en toe hardware- en softwareconfiguraties die soms problemen kunnen veroorzaken. Als er zich een probleem voordoet, neemt u contact met ons op zodat TopViewsoft.com u kan helpen uw product goed te laten werken.  

Als ons ondersteuningsteam uw probleem niet heeft kunnen oplossen of als u niet tevreden bent met ons product of onze ondersteuning, neem dan gewoon binnen 30 dagen na aankoop contact met ons op en TopViewsoft.com zal uw geld terugbetalen. TopViewsoft.com vraagt u om een reden voor de retourzending, zodat TopViewsoft.com onze producten verder kan verbeteren.